top of page

Üdv a Macskalógia weboldalán

Updated: Jan 31, 2023


Három évvel ezelőtt úgy döntöttem, ideje egy új szőrgombócot befogadni az életembe. Mivel ez volt az első alkalom, hogy csak benti tartásra terveztem macskát örökbefogadni, így jóval előre neki kezdtem a saját magam edukálásának, hogy fel legyek készülve mindenre.


Ekkor vettem észre, hogy magyar nyelven limitált mennyiségű információ érhető el a témában. Illetve azon is sokat gondolkodtam, hogy személyes tapasztalatom szerint a magyar kisvárosokban/falvakban továbbra is az a felfogás, hogy a kutyának, macskának minden mindegy, mert állatok.

Ekkor fordult meg először a fejemben a Macskalógia megalkotásának az ötlete. Az elmúlt években rengeteget foglalkoztam a macskák viselkedésével, szükségleteikkel, könyveket olvastam, kurzusokon vettem részt, sok külföldi viselkedésszakértő munkásságát követtem és rengeteget tanultam a témában. Illetve továbbra is fejlesztem a tudásomat. 2022 október óta pedig a bécsi állatorvosi egyetemen hallgatója vagyok.


Remélem, hogy az itt megosztott információ hasznos lesz mindenki számára és hogy sikerül változást elérni és jobban megismertetnem ezeket az állatokat az emberekkel.

Szeretettel,

Marcsi, a Macskalógia megalkotója



Köszönettel Szofinak, hogy elindított ezen az úton.

25 views0 comments
bottom of page